MacademiaMac OS X, Fotók, iMovie, Pages, Numbers és Keynote oktatásAdobe szoftver árAdobe programok oktatásalényegtelenlényegtelenlényegtelenlényegtelen

A Final Cut Pro X

A Final Cut Pro képzés, tanácsadás

Előre meghírdetett időpontű csoportos képzéseket nem indítunk, ám igény esetén cégek, - de akár magánszemélyek részére is -, tartunk. Ennek az Apple által ajánlott tematikája kicsit lejjebb olvasható. Szakembereink változatlanul nyújtanak óradíjas tanácsadást, konzultációt. Mindkét esetben - vagy más Final Cut Pro kérdéssel az oldal alján levő zöld Jelentkezem gombra kattintva tudunk segíteni, megoldást kínálni.

A Final Cut Pro X képzés leírása

A Final Cut Pro X videó-szerkesztő program kezdő és évek óta a szakmában dolgozó professzionális felhasználók számára gyors és látványos eredményt kínáló alkalmazás. A gyakorlatot is magában foglaló képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az alapvető szerkesztési funkciókat, miközben megismerik a Final Cut Pro X felhasználói felületét.
Az oktatás az alapvető videó-vágási ismeretek felől halad a Final Cut Pro X hatékony szerkesztési képességeinek megismerése felé.

Macademia Final Cut képzés, oktatás

Kinek ajánljuk?

Aki Final Cut Pro X használatával szeretne professzionális videó munkát végezni és a gépe előtti, szakértő irányította tanulást, gyakorlást tartja a leghatékonyabb képzési megoldásnak a program átfogó megértéséhez.

Mit tanulunk meg?

  • metaadatokra és kulcsszavakra épülő Okos Gyűjtemények kezelését,
  • a gyors, folyamatos munkát elősegítő, a szerkesztés új módját kínáló Magentic Timeline használatát,
  • Compound Clip összeállítását elemekből,
  • képkocka pontos vágást a Precision Editorral,
  • klip gyűjtemény felvételeinek összevetését egyetlen egér kattintással,
  • effektek és áttűnések elhelyezését, klip hossz módosítását,
  • anyag kiírást.

Szükséges előképzettség

A képzésre jelentkezők rendelkeznek a felsorolt ismeretekkel:

A Final Cut X képzés hossza, ára, helyszíne

Final Cut X képzést csak megrendelés esetén indítunk.
A fenti tematika megfelel az Apple hivatalos három vagy öt napos képzési tematikájának. A képzés során az egyedi igényeket teljes mértékben figyelembe vesszük, így áraink leginkább irányárnak tekintendők.
A háromnapos képzés nettőára 180 000 Ft*/fő, az ötnapos képzés nettóára: 250 000 Ft*/fő.
Budapesttől 500km-es sugarú körben vállalunk kiszállással járó képzést külön költség felszámítása nélkül. Egy napi képzés költsége kiszállás esetén 80 000 Ft*/fő.
Két fő felett - értelemszerűen - kedvezményt adunk.

Érdeklődés Final Cut X Pro képzés iránt

* A képzést társvállalkozásunk, a WinAcademia végzi, a képzés mindenben megegyezik az itt leírtakkal. A képzésről természetesen számlát állít ki a WinAcademia. A WinAcademia alanyi áfamentes és kisadózó. Az alanyi áfamentesség miatt nem terhetli a képzési díjat áfa, ezért egyezik meg a képzés nettó és bruttó összege. A kisadózó számlája épp úgy elszámolható költségként, ahogy más vállalkozás számlája.

Munkaügyi Központ nyilvántartási szám: 13-0220-07 :: Utoljára frissítve: 2018-05-27 12:26 :: Képzési Szerzôdés :: Adatvédelm és adatkezelés