MacademiaMac OS X, Fotók, iMovie, Pages, Numbers és Keynote oktatásAdobe szoftver árAdobe programok oktatásalényegtelenlényegtelenlényegtelenlényegtelen

A Fotók alkalmazás

A Fotók alkalmazás az Apple Mac OS alá szánt fénykép-kezelő, -rendszerező, -javító és -megosztó alkalmazása.

Macademia Fotók képzés

Ez az oldal hangsúlyozottan a Maces verzióval foglalkozik és nem az iPades vagy iPhone-os Fotók app-pal. A Fotók segítéségével összegyűjtheted, tárolhatod, rendszerezheted a Macre került fényképeidet. A képek szerkeszthetők, eltávolítható a vakuzás okozta vörös szem, helyrehozható a túl- vagy alulexponáltság. De tehetsz a fotókra szűrőket is. A képekből készíthetsz albumot, naptárt. A Fotók elhagyása nélkül küldhetsz képet a Facebookra, Flickr-re, Twitterre. A képeket persze emailen is tovább küldheted. A Fotók az Apple iCloud szolgáltatásai segítségével képes szinkronban tartani a Maceden, Macjeiden és iOS eszközeiden (iPhone, iPad, iPod touch) tárolt fényképeket is.

Fotók egyéni konzultációJelentkezés egyéni képzésre, konzultációra

Az alkalmazás használatát csoportos képzésben nem oktatjuk. A konzultáció során konkrét probléma vagy a Fotók adott részének megértésében segítünk. A konzultáció óradíja nettó: 10 000 forint*. Az óra nálunk 60 percből áll. Volt hallgatóink számára a konzultáció díja nettó: 8 000 forint*

Fotók képzés ingyen!Jelentkezés Fotók képzésre

Jelentkezz a jobbra található szép zöld gomb megkattintásával a Ferenczy Gábor által összeállított videó-alapú képzésre. A 22 leckéből álló képzés videói bő félóra alatt végignézhetők, de persze lehet egyből a tudni vágyott részhez ugrani. A képzéshez letölthető fényképeket is találsz - épp azokat, amelyeket az oktató a videón feljavít vagy módosít. Figyelem! A videók 2016 januárjában készültek – a jelenlegi verzióban nem minden ott lesz, ahol a videókon.

* A képzést társvállalkozásunk, a WinAcademia végzi, a képzés mindenben megegyezik az itt leírtakkal. A képzésről természetesen számlát állít ki a WinAcademia. A WinAcademia alanyi áfamentes és kisadózó. Az alanyi áfamentesség miatt nem terhetli a képzési díjat áfa, ezért egyezik meg a képzés nettó és bruttó összege. A kisadózó számlája épp úgy elszámolható költségként, ahogy más vállalkozás számlája.

Munkaügyi Központ nyilvántartási szám: 13-0220-07 :: :: Képzési Szerzôdés :: Adatvédelm és adatkezelés