MacAcademiaMac OS X, Fotók, iMovie, Pages, Numbers és Keynote oktatásAdobe szoftver árAdobe programok oktatásalényegtelenlényegtelenlényegtelenlényegtelen

Adobe Premiere Pro képzés

A Premiere Pro képzés leírása

A Premiere Pro az egyik legerősebb digitális videó-szerkesztő alkalmazás. A képzés során megismerjük a film- és videó-készítés alapjait és innen indulva eljutunk a Premiere Pro profeszionális szolgáltatásáig. A gyakorlás alatt sorra vesszük egy videó elkészítésének összes lépését.

Kinek ajánljuk?

Videóvágóknak, videó-szerkesztőknek - és természetesen mindenkinek, aki valóban profi módon kívánja használni a Premiere Pro-t.

A Premiere Pro képzés módja, időpontja és ára:

Egyéni konzultáció

Az egyéni képzés, konzultáció 60 perc időtartamú, természetesen mód van több óra igénybevételére is.

A képzés óradíja 10 000 forint*.

Volt hallgatónak, akik bármely csoportos vagy tíz-órás képzésünkön vettek részt, az óradíj csak 8 000 forint*.

Az egyéni képzés időpontját Ön javasolja.

Tíz órás tudás

A tíz órás kurzust azoknak ajánljuk, akik egyéni órarendben sajátítanák el a Premiere ismeretét. A teljes, tematikában jelzett anyag átadásához tapasztalatunk szerint 2-3 "Tíz órás tudás" alatt lehetséges.

A sikeresség nagyban függ az órán kívüli gyakorlástól, házifeladatok elvégzésétől. A "Tíz órás tudás" képzést azoknak is ajánljuk, akik a Premiere egy adott részletében kívánnak alámerülni, vagy nagyon célirányosan használnák az Adobe alkalmazását.

A "Tíz órás tudás" ára 75 000 Ft*.

Volt hallgatónak, akik bármely csoportos vagy tíz-órás képzésünkön vettek részt, a "Tíz órás tudás" díja csak 67 500 forint*

Azaz a második tíz órát már kedvezményes áron végezheti az egyedi képzést választó hallgató.

Csoportos képzés

Csoportos képzést csak megrendelés esetén indítunk.

A képzés során az egyedi igényeket teljes mértékben figyelembe vesszük, így díjunk leginkább iránymutatónak tekintendő.

Budapesttől 500km-es sugarú körben vállalunk kiszállással járó képzést külön költség felszámítása nélkül. Egy napi képzés költsége kiszállás esetén 80 000 Ft*/fő.

Két fő felett – értelemszerűen – kedvezményt adunk.

Érdeklődés Premiere képzés irántDiákoknak és tanároknak 10 százalék kedvezményt adunk, a kedvezmények nem vonhatók össze.

* Az áfa mentes - katás - képzést társvállalkozásunk, a WinAcademia végzi, a képzés mindenben megegyezik az itt leírtakkal. A "katás" számla költségként pont úgy számolható el, mint bármely más számla.


Make it. Creative Cloud.

Munkaügyi Központ nyilvántartási szám: 13-0220-07 :: Utoljára frissítve: 2019-01-01 8:38 :: Képzési Szerzôdés :: Adatvédelm és adatkezelés