MacAcademiaMac OS X, Fotók, iMovie, Pages, Numbers és Keynote oktatásAdobe szoftver árAdobe programok oktatásalényegtelenlényegtelenlényegtelenlényegtelen

Tervezett képzéseink:

Képzéseink ára 2013. január elsejétől áfa-mentesek. A képzéseket társ-vállalkozásunk, a ("katás") WinAcademia Bt. végzi a saját eszközeivel, de a MacAcademia tematikája szerint, a MacAcademia oktatóival. A "katás" számla költségként pont úgy számolható el, mint bármely más számla.

Egyéni képzésre és konzultációra is készen állunk. Érdemes előbb az érintett terület képzési oldalára ránézni, egyéni képzést, konzultációt onnan is lehet kezdeményezni. És ide kattintva is.

És még ezt is megtanítjuk!

A menüben felsoroltakon túl még számos alkalmazás esetén vállalunk tanácsadást, képzést - ezeket az alkalmazásokat ezen az oldalon találja meg. Érdeklődés esetén értelemszerűen kattintson a megfelelő hivatkozá! Ha olyan képzés érdekli, amely itt nem szerepel, akkor is tudunk segíteni, keressen bizalommal. (Ilyen alkalmazás a FileMaker, amely ugyan nem található meg ezen az oldalon, de remek oktatót ismerünk, aki amikor nem vezet WizzAir gépet, (sz)áll rendelkezésre.)

(Mac) Mojave

A hivatalos Apple képzésnek megfelelő felkészítésben tudunk segíteni. A felkészítés során törekedhetünk arra, hogy a résztvevő képes legyen letenni az Apple hivatalos minősítő vizsgáját - ez a képzés inkább elméleti, ezért rendszerint Apple Certified Trainer vezeti az ilyen képzést. A gyakorlatra fókuszáló képzést lassan több évtizede naponta élesben, terepen, vegyeshálózatú környezetben gyakorló oktató irányítja. Jelen pillanatban hazai vizsgáztatást nem tudunk intézni.

iWork

Oktatjuk az iWork mindhárom összetevőjét, a prezentációkészítő Keynote a szöveg-szerkesztő és sablon-alapú kiadvány-szerkesztő Pages és a táblázat-kezelésnél is többet tudó Numbers alkalmazásokat. Vállaljuk az Apple Certified Associated vizsgára felkészítést is.

GarageBand

A GarageBand komplett zenei stúdió, amellyel egyszerű zenét szerezni, vágni és visszahallgatni. Megmutatjuk, hogy használd ki a loop-ok, hangszerek és más eszközök kínálta lehetőségeket a Macen ahhoz, hogy megszerkeszd, összemixeld a saját zenédet. Minden úgy szól, ahogy te szeretnéd.
Bemutató videó

Logic

A Logic az Apple profi hang-rögzítő, -szerkesztő, -keverő alkalmazása. Az alkalmazással saját produkciós irodánk, stúdiónk lehet. Ahol koncerten nyitott Macet látsz, szinte biztos, hogy a Logic (is) fut a gépen.

Munkaügyi Központ nyilvántartási szám: 13-0220-07 :: Utoljára frissítve: 2019-01-01 8:38 :: Képzési Szerzôdés