MacAcademiaMac OS X, Fotók, iMovie, Pages, Numbers és Keynote oktatásAdobe szoftver árAdobe programok oktatásalényegtelenlényegtelenlényegtelenlényegtelen

MacAcadémia. Ki mivel foglalkozik? Hol az irodánk?

eszak terkep del

Munkatársaink:

Ferenczy Gábor
társtulajdonos, ügyvezető / partner CEO
kapcsolat-felvétel
oktatás: Mac OS X, iMovie,
Pages, Numbers, Keynote
telefon: +36 30 942 4119

Erbeszkorn László
társtulajdonos, IT vezető / partner & CTO
kapcsolat-felvétel
oktatás: Mac OS X

Csábi János
Apple Oktató / Apple Certified Trainer
kapcsolat-felvétel
oktatás: Final Cut, Premiere, After Effects

Tóth Attila
Adobe specialista
kapcsolat-felvétel
oktatás: Photoshop, InDesign, Illustrator,
Lightroom, Muse, Edge Animate

Knapcsek Katalin
KNK Pr&Media Kommunikációs ÜgynökségKommunikációs partnerünk a
KNK Pr&Media
Kommunikációs Ügynökség

elégedettségi felmérés

Oktatóhely címe, megközelítése

A jelentkezés visszaigazolásában megadott,
jellemzően: 1075 Budapest, Károly krt. 5.

Megközelítés:
Tömegközlekedéssel:
a metrók és kis-földalatti Deák téri megállójában érdemes leszállni. Az Astoria felé kell visszasétálni a Deák tér/Károly körút haladás szerinti bal oldalán. A Dob utca előtti második ház a keresett.
   Az Astoriától (busz: 5, 7, 8, 9, 109, 112, 173, 178, 233E és 239, villamos: 47, 49 és persze az észak-déli metró) a Deák tér felé kell sétálni a kiskörút jobb oldalán, a Dob utca utáni második ház a nyerő ötös számú.
   Nagy vasrácsos kapu a bejárat. A kaputelefon száma: 10, Cowo Iroda, Károly iroda felirattal, ez a külső kapu napközben szinte mindig nyitva van. Az átjáróban bal kézre eső első bejárat a keresett ('A' lépcsőház), itt szintén 10-es a kapukód, a felirat a fent mondott. Az iroda a félemeleten található.
   Ajánlott iPhone/iPad app: BpMenetrend

Autóval (VÁLTOZÁS 2014. március 31.)
A parkoló a Rumbach Sebestyén utcában található (350Ft/óra, 2014. március), a térképen "P" betűvel jelzett helyen. Megközelítése a Madách tér végleges lezárása miatt nem egyszerű.
  • Ha a Keleti pályaudvar felől jövünk, akkor a Nagykörút után kell bekanyarodni jobbra a Nagy Diófa utcába. A Nagy Diófán egyenesen haladva az utca neve Kis Diófára változik. Az utca végén csak balra lehet kanyarodni a Király utcába és ez nekünk jó! Erről tudunk majd balra behajtani a Rumbach Sebestyén utcába.
  • Ha Budáról az Erzsébet hídon át jövünk, akkor keresztezzük a Kiskörútat, majd balra bekanyarodunk a Nagy Diófa utcába - ehhez jobbra le kell térni a Rákóczi útról a Vas utcánál, és a szerviz útróll lehet keresztül kanyarodni a Diófába. A Nagy Diófán egyenesen haladva az utca neve Kis Diófára változik. Az utca végén csak balra lehet kanyarodni a Király utcába és ez nekünk jó! Erről tudunk majd balra behajtani a Rumbach Sebestyén utcába.
  • A Kálvin tér felől érkezve két lehetőség közül választhatunk. Vagy jobbra rákanyarodunk a Rákóczi útra, és akkor az "Erzsébet-híd" leírást követve jutunk a parkolóhoz, vagy elmegyünk az Andrássy útig, és a "Lánchidas" leírást követjük.
  • Ha Budáról a Lánchídon át jön, akkor kersztezni kell a Bajcsy-Zsilinszky utat, majd a második keresztutcánál balra kanyarodni a Székely Mihály utcába. A második keresztutca a Király utca, jobbra haladunk. Erről tudunk balra behajtani a Rumbach Sebestyén utcába.
  • Ha Északról, a Nyugati vagy a Bazilika felől jön, akkor a Bajcsy-Zsilinszky útról balra, lámpánál be kell kanyarodni a Révay közbe, majd továbbhajtani a Révai utcán. Az első lehetőségnél jobbra kanyarodva a Dobó utcába tudunk kihajtani balra kanyarodva az Andrássyra. Ahonnan azonnal jobbra lekanyardunk a Székely Mihály utcába. A második keresztutca a Király utca, jobbra haladunk. Erről tudunk balra behajtani a Rumbach Sebestyén utcába.
A parkolóból kisétálva változatlanul jobbra kell befordulni a Dob utcába, majd ismét jobbra a Károly körútra.
   Nagy vasrácsos kapu a bejárat. A kaputelefon száma: 10, Cowo Iroda, Károly iroda felirattal, ez a külső kapu napközben szinte mindig nyitva van. Az átjáróban bal kézre eső első bejárat a keresett ('A' lépcsőház), itt szintén 10-es a kapukód, a felirat a fent mondott. Az iroda a félemeleten található.