MacAcademiaMac OS X, iLife, iWork, Aperture és Final Cut oktatásoktatás iPhone iPad iOSAdobe szoftver árAdobe programok oktatása


Adobe CS6 Design Standard

Adobe CS6 Design Standard ár

Mi az a Design Standard?

Az Adobe Creative Suite 6 Design Standard a professzionális színvonalú nyomtatott kiadványok tervezésének és tartalmak digitális közzétételének nélkülözhetetlen eszközkészlete. Az innovatív festési és rajzolási eszközök és az Adobe Photoshop és Illustrator tucatnyi kreatív effektusának segítségével villámgyorsan hozhat létre látványos képeket és grafikákat. Az Adobe InDesign programmal csúcsminőségű, kifinomult tipográfiájú nyomtatott oldalakat tervezhet. Az alkalmazással lehetősége nyílik igényes elektronikus könyveket létrehozására, valamint olyan könnyedén tervezhet iPad-en vagy más táblagépen használható változatos médiatartalmú publikációkat, mintha csak nyomtatásra készítene elő egy oldalt. (Az Adobe Digital Publishing Suite csomaggal integrált egyes funkciók és szolgáltatások használatához Digital Publishing Suite-jelszó szükséges.) Kivételes minőséget és precíz szabályozást érhet el a nagyteljesítményű szoftverrel, mely egyszerűsíti a rutintervezési és gyártási feladatokat.

Miért érdemes frissíteni?

Adobe Creative Suite 6 Design a nyomtatott kiadványok tervezésének és a digitális kiadványszerkesztésnek legteljesebb eszközkészlete.
Az Adobe Photoshop és Illustrator új és nagyteljesítményű motorjainak köszönhetően nagy és komplex fájlokkal dolgozhat, alkalmazhat életlenítést, ragyogást és vetett árnyékot és más kreativ effektusokat - nem éri meglepetés. A képek retusálása meglepően könnyű, a Photoshop alkalmazás pedig intuitív videoszerkesztő eszközöket kínál. Az Illustrator alkalmazással gyönyörű ismétlűdű mintázatokat hozhat létre, és a képeket is pontosabban kontúrozhatja. Az Adobe InDesign alkalmazás segítségével iPaden vagy más táblagépen használható, igényes elektronikus könyveket és változatos médiatartalmú publikáciökat készíthet. (Az Adobe Digital Publishing Suite csomaggal integrált egyes funkciók és szolgáltatások használatához Digital Publishing Suite-jelszó szükséges.) Az elrendezéseket könnyen igazíthatja más nyomtatási és képernyőméretekhez úgy, hogy közben szabadon felügyelheti a tervezés és a tipográfia folyamatát.

GYIK - Gyakran kérdezik

Miért érdemes megvásárolni az Adobe Creative Suite 6 csomagot a különálló termékek helyett?
Mert így többet kap a pénzéért. A kedvenc termékeinek legújabb verzióját felsorakoztató Creative Suite 6 Design Standard csomagot jelentősen olcsóbban szerezheti be, mint ha egyenként vásárolná meg az egyes termékeket.

Miért érdemes a Creative Suite 6 csomagra frissíteni?
A Creative Suite 6 csomagra való frissítéssel a jelentősen megnövelt hatékonyságot, valamint az új kreatív eszközöket és a termékek közti fokozott integrációt kihasználva maradhat a szakma élvonalában.

Miért van szükségem a Creative Suite összes alkotórészéré?
A Creative Suite 6 verzióiban az Adobe összeválogatta azokat a termékeket, amelyek a leghasznosabbak az adott feladatokra és a legmegfelelőbbek az egyes ügyfeleknek. Az alkotási folyamat során már a kezdetektől szüksége lehet ezen eszközök mindegyikére, vagy amelyekre mégsem, azok a későbbiekben bármikor rendelkezésére állnak.

További információ, ajánlatkérés, vásárlás

Adobe Certified Reseller Education, Adobe Minősített Oktatási Viszonteladó A mAcademia az Adobe minősített oktatási viszonteladója, így jogosultoktatási intézmények, múzeumokrészére is Adobe szoftvert értékesíteni. Szívesen segítünk a megfelelő szoftver (és hardver) környezet kialakításában, a meglévő eszközök jobb kihasználásában.

Kérdezzen, keressen minket!

Összehasonlító táblázat - a Design Standard korábbi verziói és a CS6

Adobe Creative Suite 6 Design Standard CS6 összehasonlításMunkaügyi Központ nyilvántartási szám: 13-0220-07 :: Utoljára frissítve: 2013-11-21 14:22 :: Képzési Szerzôdés